Kerstmaand

2 december 2018 - Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Niet alleen is deze week december en kerstmaand, maar deze week ben ik ook officieel 4 maanden in Amerika en weg van huis. 

Maandag kwamen we laat in de middag thuis en zijn de jongens gelijk door gegaan naar sport. Ik ben thuis gebleven en ben wat spullen gaan uitpakken en daarna op tijd naar bed gegaan. Dinsdag ging de wekker weer om 5.50 en hadden we weer een normale ochtend routine. Nadat de kids naar school zijn gegaan ben ik even door target gelopen om wat spulletjes te halen. Ik heb nog even met Daphne en Pam kunnen bellen die mij nog even hebben geholpen met zoeken naar informatie voor de opleiding die ik wil gaan volgen (toch handig als ik wat hulp heb van mensen). Daarna was het tijd voor de was en niet veel later tijd om de kids te halen. 

IMG_9177Woensdag hadden de jongens weer een halve dag dus moesten we weer iets zoeken om te gaan doen. Dinsdag had ik gingerbread huisjes gehaald dus hebben we woensdag met zijn drieën een gingerbread dorpje gemaakt. De jongens zijn 2 à 2,5 uur bezig geweest zonder verveeld te raken of elkaar te vervelen. De rest van de middag merkte je toch wel dat ze erg moe waren en begonnen ze wat vervelend te worden, maarja dat hoort er ook bij. 

Donderdag een gewoon dagje ik heb wat getekend en verder gewekt aan het deken. Vrijdag werd ik wakker met wat hoofdpijn wat aan het einde van de dag flink aanliep. Ik ben op tijd naar bed gegaan en heb zaterdag ook de hele dag in bed gelegen en wat water gedronken. Zondag lekker wat uitgeziekt en ook dit weekend lekker veel kunnen videobellen.

Foto’s

3 Reacties

 1. Ron:
  3 december 2018
  Wow nice...your creative mind races on...nice candy village....
  The call this week was epic...thnx xxx
 2. Inge:
  3 december 2018
  4 maanden alweer, wat gaat het hard! Veel kerstplezier met de kinderen.
 3. Piet en Toos:
  4 december 2018
  We Vinden het knap dat zo goed gaat we wensen je nog gezellige maanden. Vele gr Piet en Toos

Jouw reactie